GLORIA PROMO

Na proljetne praznike u najbolji hotel u Hrvatskoj

Svjež morski zrak, lijepo proljetno vrijeme, hotel sa izvrsnom fitnesom i SPA zonom na samom moru idealna su preporuka kako provesti odličan vikend.

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik prema glasovima posjetiteljima najpoznatijeg web portala za putovanja najbolji je hotel u Hrvatskoj i osvojio je HolidayCheck Award 2014. Mediteransko ozračje, raznovrstan aktivni program – animacijski i sportski, ekskluzivni Thalassso & SPA centar, veliki vodeni svijet i opuštajući tretmani čarobna su formula najomiljenijeg obiteljskog kluba.

Direktno na moru, svega 3 kilometra udaljen od stare gradske jezgre Zadra, u zadivljujućoj uvali mediteranskog ozračja skriveni su raznovrsni SPA i zabavni programi za cijelu obitelj. Mediteranski ugođaj osjeća se u svakom kutu. Topli tonovi i boje Sredozemlja uklopili su se u moderno uređenje soba koje nude puno slobodnog prostora. Luksuzni apartmani pružaju nezaboravan pogled na zadarski arhipelag.

Acquapura SPA

Na 2.500 m2 u Falkensteiner Acquapura Thalasso i SPA Centru Borik se oni koji traže mir i opuštanje mogu odmoriti na najbolji način! Acquapura je wellness filozofija kreirana ekskluzivno za Falkensteiner hotele, a u hotelima na moru tema „vode“ interpretira se kroz široki izbor thalasso tretmana. Tijelo će vam biti zahvalno nakon kupke s morskim solima, morskog peelinga, pakunga tijela s morskim algama ili bilo kojeg drugog tretmana koji stoje u ponudi. Spa centar će vas oduševiti velikim vodenim površinama, relax prostorijom „Lemon“, vanjskim whirlpool-om, Kneipp kanalom za stopala, kompleksom sauna, fitness studiom sa kardio uređajima, Private Spa za dvoje i Vital Bar-om.

Posebna ponuda za 1. svibanj u periodu od 26.04.14 do 04.05.14 uključuje 2 noćenja i puni pansion plus do 11.04.2014 ili all inclusive od 12.04.2014 s uključenim pićima od 10.00 do 22.00 sata u Tramontana baru. Djeca do 12 godina imaju besplatan boravak! Uživajte u slobodnom korištenju hotelskih sadržaja – wellnessu, sauni, bazenima, fitnesu, relax prostorijama s vodenim krevetima i posebnim popustima na tretmane. Odmor je najbolji uz ukusnu hranu, očekujte odlične tematske večere s bogatom gastronomskom ponudom mediteranskih delicija i malu školu dalmatinske kuhinje sa hotelskim chefom. Zaplešite uz „live band“ dok vaši mališani uživaju u Falky kinu uz animirane filmove i kokice te Falky mini discu na Baloon party-ju! Mališane očekuju zanimljive kreativne i edukativne radionice u Falkylandu.

Više informacija: http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/borik/posebna-ponuda-za-1-svibanj-2-nocenja_o4592#site

Linker
26. travanj 2024 15:50