USAMLJENA LJEPOTICA

Muškarci ne žele vezu sa Charlize Theron

Iako se smatra jednom od najljepših žena svijeta, južnoafrička glumica Charlize Theron (35) i dalje je u potrazi za onim pravim, ili barem za novim muškarcem kojem bi dala priliku, nakon prekida veze s bivšim dečkom, irskim glumcem Stuartom Townsendom (39) 2010. godine. Zvijezda novog filma “Young Adult”, povodom kojeg je nedavno progovorila o svojim školskim danima , u intervjuu Piersu Morganu na CNN-u rekla je kako vjeruje da njena ekscentričnosti odbija potencijalne udvarače. Charlize, primjerice, ne vjeruje da će se ikada vjenčati, a još uvijek ne želi ni djecu. I u glumačkom poslu zanimaju ju nekonvencionalne ličnosti, što je uostalom i pokazala svojim, Oskarom nagrađenim, portretom ubojice Aileen Wuornos u filmu “Čudovište”.

– Mislim da su žene složena bića, a malotko želi istraživati manje privlačne strane bivanja ženom, naše mane.

Otprije je poznato da je Charlize uvijek i prije svega posve svoja, pa se tako, kako je posvjedočio i Woody Harrelson , zna i napiti te pritom biti vulgarna. Will Smith hvali, ipak, njenu sposobnost da komunicira s ljudima u rasponu od geta do Bijele kuće.

Kada je riječ o mogućim kandidatima, Charlize je nedavno “bacila oko” na britanskog princa Harryja (27), pa se tom prilikom i našalila da je s njim u braku. Glumica, naime, cijeni prinčev dobrotvorni rad u Africi, pa se s njime upoznala kako bi zajedno djelovali na tom polju.

– Otišli smo zajedno na utakmicu pola, a pokušat ćemo nešto učiniti i za Afriku. Nevjerojatno je koliko se glasine o njemu brzo šire – to mu sigurno teško pada. On je tako predivan – rekla je zanesena Charlize.

Lijepa glumica stalno se viđa i s Keanu Reevesom (47), kojeg poznaje više od petnaest godina, ali se i tu radi isključivo o prijateljskom odnosu. No očito joj, kako je mnogo puta istaknula, mnogo znači muško društvo.

Najteža tema u svakom intervjuu za Charlize je ona o smrti oca. Charles Theron bio je, naime, alkoholičar i nasilnik, kojega je glumičina majka u samoobrani ubila u lipnju 1991. godine, kada je Charlize bilo petnaest.

– Bila je to najveća tragedija moga života. Nakon nečeg takvog morate se ponovno pronaći i odlučiti što želite biti i kako želite da vas ljudi vide. Ja sam srećom imala majku koja mi je pomogla u tuzi, šoku i bijesu. Pokazala mi je kako da ne budem žrtvom i da pronađem mir – zaključuje glumica, koja se i kroz životne nedaće oblikovana “na svoju ruku” nada da će uskoro pronaći muškarca svog života.

Linker
14. travanj 2024 13:18