Maja Jurović
TEŠKE RIJEČI

Mračne obiteljske tajne Nine Morić

Hrvatska manekenka, koja je na talijanskoj televiziji optužila oca da ju je zlostavljao, tom je ispoviješću šokirala rodbinu, a i javnost se pita zašto baš sada ‘rasprodaje’ svoju intimu.

Priznanje Nine Morić (37), koja godinama živi u Milanu, da je u djetinjstvu trpjela očeva zlostavljanja, i psihička i seksualna, najviše je zgrozilo njenog oca.

– Ne mogu k sebi doći otkad se to dogodilo. To su strašne laži koje su me tako pogodile da ne znam kad ću se oporaviti. Ne pitajte me više ništa jer ona je moje dijete. Ne shvaćam kakav se to lom dogodio… – rekao je za Gloriju Ninin otac Mirko Morić.

Ozbiljne optužbe bacile su mrlju na cijelu obitelj:

– Jako sam se iznenadio kad sam pročitao ono što je izrekla o svome ocu – kaže Ninin tetak, poznati zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman. – O tome doista ništa nisam znao. Nina je mlada osoba, koja ima svoje emotivne lomove i oscilacije, i nesretna događanja u životu, a za to se uvijek traži neki razlog.

Kruno Petrinović i Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o obiteljskom skandalu koji su izazvale teške optužbe Nine Morić te reakcije članova njezine obitelji, ali i suradnika koji su se s njom družili tijekom nedavnog boravka u Zagrebu potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 982).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
19. travanj 2024 11:23