TRENDOVI

Mračna strana sjaja - crni nakit za snažne žene

Rogovi, zmajevi i trnje u funkciji nakita; zvuči opasno, no izgleda vrlo privlačno. Uostalom granica između ova dva pojma je tanka.

Zloćke su u modi te su brojni dizajenri svoju inspiraciju pronašli u liku zle vile koju je u horor fantaziji Gospodarica zla utjelovila Angelina Jolie. No, kako i dobre djevojke katkad vole izgledati zločesto, crni nakit u trenu je postao hit.

Angelina Jolie in a scene of the film
/ LILO/SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Crna i zlatna – također opasna kombinacija. Jednako snažne, u duetu stvaraju moćan dojam zbog kojeg će udvarači s velikim respektom pristupiti vlasnici takvog komada nakita. On ionako nije namjenjen plašljivicama, nego ženama snažnog karaktera.

(1) Ogrlica od polimerne gline s akrilnim perlicama 220 kn, SheShe Lee (2) Prsten od čelika s cirkonima 380 kn, Zoppini

(1) Prsten od pozlaćenog srebra s cirkonom 960 kn, Zaks (2) Ogrlica 148 kn, Kamena duga

(1) Naušnice od broniranog srebra s cirkonima 1661 kn, Zaks (2) Naušnice od aluminija i bronce 405 kn, Zoppini (3) Narukvica s pozlatom od ružičastog zlata sa Swarovski kristalima 443 kn, Crystal Vison (4) Ogrlica s mrežicom od poliestera i privjeskom sa Swarovski kristalima 799 kn, Crystal Vision (5) Prsten 108 kn, Kamena duga

(1) Kožnata ogrlica s muslinom, pleksiglasom i lava kamenom 690 kn, Moment (2) Kožnata ogrlica s čeličnom konstrukcijom i kuglicama od gorskog kristala 420 kn, Mammii Jewellery (3) Srebrna narukvica presvučena crnim rodijem i ukrašena spinelom, Cow’s Nest Jewels u suradnji s kompanijom Disney

Linker
21. travanj 2024 03:31