Sipa/Cropix
VRIJEME LETI

Možete li vjerovati koliko godina je prošlo?

Ove godine mnogi će pjevači, filmovi i poznati likovi iz pop kulture obilježiti godišnjice, a za mnogo toga jednostavno ne možemo vjerovati da je već prošlo toliko godina.

Album Britney Spears (32) Baby One More Time objavljen je 1999. pa će tako ove godine obilježiti punih 15 godina od izlaska, a pop princeza danas ima i dva sina – sedmogodišnjeg Jaydena Jamesa i osmogodišnjeg Seana Prestona.

Sipa/Cropix/JLP

FOTO: Sipa/Cropix/JLP

Kako vrijeme leti podsjetit će nas i slavne blizanke, Ashley i Mary-Kate Olsen, zvijezde serije Puna kuća, koje danas imaju 27 godina.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Posljednja sezona hit serije Seks i grad završila je prije točno 10 godina, a danas se priča o mogućem snimanju trećeg filma.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Prvi Harry Potter film izašao je prije 13 godina, a glavni junaci filma potpuno su se promijenili do premijere posljednjeg filma o malom čarobnjaku, 2011. godine.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Film Titanic izašao je 1997. godine, a glavni junaci, Leonardo DiCaprio i Kate Winslet ponovno su udružili snage u filmu Revolutionary Road 2009. godine.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Prije punih 18 godina imali smo priliku upoznati Sabrinu Spellman koju je glumila Mellisa Joan Hart (37) u američkoj seriji Sabrina, mala vještica.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Linker
19. travanj 2024 14:48