AFP/Cropix
PODIJELJENA MIŠLJENJA

Može li Taylor Swift parirati Viktorijinim anđelicama?

Taylor Swift (24) nastupala je drugu godinu za redom na prestižnom modnom događanju Victoria’s Secret Fashion Show no ove godine sve je iznenadila pojavivši se odjevena poput ostalih Viktorijinih anđelica.

Vitka linija i lijepe crte lica oduvijek su njen zaštitni znak, međutim ovom prilikom i u društvu najvećih ljepotica Taylor je potvrdila kako može stajati uz bok najzgodnijim ženama svijeta.

Dugonoga pjevačica promijenila je dvije kombinacije i oduševila u svakoj od njih, a posebno dobro raspoložena bila je kada joj se na pozornici pridružila najbolja prijateljica Karlie Kloss (22). Odjevene u crnu čipku zajedno su prošetale ne skidajući ponosni osmjeh s lica.

Foto: AFP/Cropix

Popularna pjevačica brzo je osvojila simpatije svih anđelica koje smatraju kako bi im građom tijela i razinom samopouzdanja mogla bez problema parirati. Međutim, jedan od poznatih modela ipak se s time ne slaže.

Australaska manekenka Jessica Hart (28) na pitanje misli li da bi Taylor mogla postati prava anđelica, nedavno je odgovorila negativno.

– Ona je odlična, ali mislim kako nije dovoljno fit – izjavila je manekenka o pjevačici i dodala kako nije sigurna je li smjela to reći javno.

Foto: AFP/Cropix

Bez obzira na razne komentare, Taylor je pokazala odličan stav i pritom izgledala poput profesionalne manekene s dugogodišnjim iskustvom.

Vrckava pjevačica pjevala je, šetala modnom pistom i prštala od samopouzdanja te još jednom dokazala neosporan talent i ljepotu.

Foto: AFP/Cropix

Linker
14. travanj 2024 22:10