IGOR CUKROV

Moskovski dnevnik

– Moskva je vrlo zanimljiv grad i zaista se ima što vidjeti – kaže Igor Cukrov, naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, koji vrijeme do nastupa krati vježbanjem u teretani hotela Ritz Carlton, u kojem je smještena hrvatska delegacija, ili se, pak, nakratko prošeta Crvenim trgom i okolnim ulicama.

Vrlo mu se svidjela katedrala Vasilija Blaženoga, kao i brojne ulične suvenirnice u kojima se mogu naći najoriginalnije matrjoške i šubare. Iako ni Igor ni Ivana Šušnjara, njegova pratiteljica u pjesmi “Lijepa Tena”, nemaju problema s odjećom (Igor će nastupiti u kreacijama hrvatskih modnih marki Estare Culto i ELFS, dok je Viktor Drago, koji je osmislio cjelokupni kreativni identitet i nastup naših predstavnika u Moskvi, Andreji namijenio korzet-haljinu od ELFSA i lepršavu kreaciju splitskog modnog studija Arileo), oboje rado zavire i u moskovske trgovine da vide što se nudi.

Ali, kako kaže Ivana, sve je toliko skupo da se gotovo ne isplati ni gledati. Većinu vremena provode na probama za veliki glazbeni spektakl koji će voditi ruski model Natalia Vodianova i TV zvijezda Andrej Malakov.

Linker
03. svibanj 2024 21:09