BRAD PITT

Mora se odreći kuće u Malibuu

Svjetska kriza izgleda je pritisnula i holivudskog glumca Brada Bitta koji je svoju raskošnu kuću u Malibu odlučio prodati za vrtoglavih 18 milijuna dolara.

Luksuzna vila, koju je kupio prije četiri godine za nešto više od 8 milijuna dolara, ima privatni teniski teren, veliku terasu ispunjenu palmama s koje se pruža spektakularni pogled na ocean. Glumac, koji sa svojom životnom partnericom Angelinom Jolie posjeduje kuće u Francuskoj, Berlinu, New Orleansu, Santa Barbari i Namibiji, navodno se priprema za crne dane koji nam slijede, te se rješava nekretnina koje mu nisu prirasle srcu.

U skladu s tim, par poznat po čestim promjenama adrese stanovanja, svoj su novi dom pronašli u iznajmljenoj vili na Long Islandu, gdje Angelina počinje snimanje novog filma „Salt“. Kuća koju su unajmili nešto je manja od njihova francuskog zamka s 35 soba, ali bit će više nego udoban privremeni dom.

Riječ je o zdanju od 2045 četvornih metara s 25 soba i 12 kupaonica, dizalom, teretanom, bazenom, privatnom plažom, privatnom lukom za jahte, dva uzletišta za helikopteru te skloništem u slučaju elementarne nepogode.

Njihovo šestero djece, od kojih najmlađi blizanci Vivienne Marcheline i Knox Leon imaju tek šest mjeseci, česta putovanja i promjene kuća u kojim žive, smatraju sasvim normalnim.

– Moja djeca su tako navikla na putovanja da više ne osjećaju umor zbog razlike u vremenskim zonama: kod kuće se stalno igramo pakiranja kovčega – izjavila je Angelina Jolie.

U fotogaleriji pogledajte sva “ljubavna gnijezda” Angeline i Brada, a u videu i pogled iz zraka na kuću u Malibuu.

Linker
02. svibanj 2024 09:02