SUPERTALENT

Monica Rogić i Sinovi zadnji finalisti

Iako je za svoj nastup odabrala pjesmu “Time To Say Goodbye”, 12-godišnja Monica Rogić nije se u polufinalu oprostila od showa Supertalent. Svojim glasom osvojila je žiri i publike, da zahvaljujući glasovima gledatelja direktno otišla u finalnu emisiju. Tako će se idućeg petka s još devet natjecatelja boriti za titulu Supertalenta.

– Odnijela si me u svoj svijet. Ti se beskrajan talent – komplimentirala je Nina Badrić mladu pjevačicu, a ni Dubravko Merlić nije skirvao svoje oduševljenje njezinom izvedbom.

S njom u finale je otišla i plesna skupina Sinovi iz Slavonskog Broda, ali za dlaku. Naime, kako je potvrdila Nina, žiri nije bio jednoglasan u odluci za plesači, koji su bili drugi po publici, odu u finale, već je jedan član bio za grupu We Come One, koja je iskombinirala heavy metal i limenu glazbu.

– Ono što je presudilo je najveći argument koji smo imali, a to je rapidan napredak u odnosu na audiciju. Oni koji su to pokazali su Sinovi, tako da oni idu u finale – rekla je na proglašenju pobjednika Nina Badrić.

Tako se i na posljednjoj polufinalnoj večeri pokazalo da publika najviše voli plesače i pjevače, pa natjecatelji iz drugih kategorija koji su također ostavili dobar dojam, nisu imali previše šansi. Posebno se to odnosi na bubnjare Rudiment, beatboxera Mislava Medića i trbušnog plesača Vjekoslava Didovića. Unatoč i više nego korektnim nastupima, ostali su u polufinalu.

Neugodno je, pak, iznenadila 32-godišnja profesorica francuskog Zrinka Hranjec. Hrabro se odlučila za pjesmu Edith Piaf, no pokazalo se da za tako nešto ipak nema dovoljni kapacitet, pa je dobila čak dva X-a – od Nine i Dubravka.

Linker
26. travanj 2024 00:50