IVANA RADOVNIKOVIĆ

Moje tri oaze zadovoljstva

Ivana Radovniković (24), zadarska pjevačica i studentica Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, otkrila nam je kako provodi slobodno vrijeme i provela nas kroz aktivnosti jednog svog uobičajenog dana. Krenuli smo od teretane u kojoj je nakon nekoliko mjeseci stanke, ponovno počela redovito vježbati, zatim ju pratili u frizerskom salonu te u šetnji s njenom ljubimicom Bessie.

– Teško je uskladiti slobodno vrijeme i obaveze, pogotovo ako studirate. Sad, kad sam apsolventica na Politologiji, imam više vremena jer ne moram odlaziti na predavanja pa sam odlučila ponovno krenuti u teretanu. Moram priznati da nisam u tako dobroj kondiciji, prije sam trenirala balet i bavila se sportom, ali u zadnje vrijeme nisam bila jako aktivna. Zato sam se odlučila na više kardio vježbi, a manje na radu u samoj teretani. Volim pilates, sviđa mi se kako utječe na formaciju mišića – kaže pjevačica koja je nedavno izdala album Cafe.

Pročitajte Ivanin blog

Singl “Kada me poljubiš” napravila je u duetu s Kristijanom Beluhanom, možete ga poslušati ovdje, a u šetnji sa svojom dvogodišnjom ljubimicom, kujicom Bessie, Ivana je opisala kako doživljava tu pjesmu.

– To je topli, simpatični duet napravljen u retro štihu. Ugođajem podjeća na stare igre, poput pjesama Freda Astairea i Ginger Rogers.

Linker
26. travanj 2024 04:57