OSJEĆA POVEZANOST

Moja djeca podsjećaju me na majku

Nakon što je majci Marcheline Bertrand odala počast na svom nedavnom vjenačnju, Angelina Jolie (39) sada je otvoreno progovorila o majčinstvu i načinu na koji je majka utjecala na nju.

U intervjuu za Marie Claire slavna oskarovka je pričala o majčinoj duhovnoj ostavštini i njenom utjecaju na humanitarni rad kojim se Angelina danas bavi. Iako je 2007. umrla nakon duge i teške borbe s rakom, Marcheline još uvijek ima veliki utjecaj na slavnu glumicu.

– Bila je nježna i blaga, ali za svoju djecu bi pomaknula i planine – izjavila je Angelina i dodala kako se tome oduvijek divila kod žena, toj mješavini snage i nježnosti.

– Kad gledam svoju djecu osjećam se jako povezano s majkom iako je više nema i osjetim utjecaj koji ima na mene – izjavila je poznata humanitarka i dodala kako se njen odgoj temelji na vrijedostima koje je imala i njena majka.

Angelina se dotakla i pitanja užurbanog života i brojnih projekata na kojima radi te zaključila kako voli svoj posao i mnogobrojne aktivnosti.

– Rijetko se opuštam i zapravo uvijek nešto radim. Čitam, pišem ili pregovaram za filmove. Ukratko, svoj posao svugdje nosim sa sobom – zaključila je lijepa glumica.

Linker
26. travanj 2024 13:55