Sipa/Cropix
NEKONVENCIONALAN PAR

Mogu li Tim Burton i Helena Bonham Carter preživjeti nevjeru

Američki redatelj viđen je u društvu misteriozne plavuše u kazalištu, s njom se kasnije ljubio na cesti i odvezao autom. Sa svojom nevjenčanom suprugom nije viđen u javnosti od ožujka ove godine.

Tim Burton (55) i Helena Bonham Carter (47) zajedno su 12 godina i slove za nekonvencionalni par jer žive u odvojenim kućama koje su, doduše, jedna do druge. Nedavno su skupili i posebnu kuću za svoje dvoje djece, Billyja (10) i Nell (5), i dadilju.

Osebujni redatelj filmova Edward škaroruki, Sanjiva dolina, Charlie i tvornica čokolade, Alisa u zemlji čudesa, koji je rodni Los Angeles zamjenio kišnim Londonom jer obožava njegovo sivilo i mističnost, u britansku glumicu zaljubio se kada su zajedno radili na filmu Planet majmuna i to, kako je sam izjavio, kada ju je ugledao u kostimu majmunice. Helena je otad glumila u većini njegovih filmova i za redatelja kaže da je genije i njena srodna duša.

Glumica je svojedobno izjavila da ne želi kompromitirati svoju slobodu živeći s Timom, iako se, naglasila je , ponašaju kao da su u braku.

Linker
24. travanj 2024 18:41