ARHIVA
U NOVOJ GLORIJI

Mog Donata na setu svi obožavaju, a poseban interes pokazuje Amar Bukvić

Zadranku Doris Pinčić Rogoznicu (26) rođenje djeteta nije smirilo niti zaustavilo u planiranju mnogobrojnih projekata, ali joj je bitno da što više vremena provede u društvu desetomjesečnog sinčića Donata i supruga Borisa Rogoznice (27) pa ih tako često vodi sa sobom na set.

– Snimanje serijala zna potrajati i 12 sati dnevno. Ne bih mogla izdržati tako dugo bez Donata pa mi ga Boris često donese na set. Tamo ga svi obožavaju. Kolega Amar Bukvić stalno ga promatra i raspituje se, jer i njegova supruga čeka bebu – otkrila je simpatična glumica.

– Kad navečer dođem kući, obično svojim dečkima skuham ručak za sutra. Najljepši trenutak mi je kad uđem u stan i zagrlim Donata, a on se nasmije. Tada zaboravim na umor i iscrpljenost i osjetim pravu, iskonsku sreću – izjavila je Doris i dodala kako se raduje blagdanima koje će provesti u društvu najmilijih.

Kristinka Šćavina

Kako se mlada obitelj snalazi s obzirom na pretrpan raspored lijepe glumice, kako u svemu tome i Boris uspijeva raditi na svojoj glazbenoj karijeri te kakve sve poklone malom Donatu donose Dorisini kolege sa seta Vatri ivanjskih pročitajte u novom broju Glorije koja je na kioscima od 4. prosinca.

Related content
Linker
24. travanj 2024 16:13