GUY RITCHIE

Modrica ispod oka i osmijeh na licu

Britanski redatelj Guy Ritchie (40) zabavljao se do sitnih noćnih sati u svom londonskom pubu The Punchbowl u društvu škotskog glumca Hansa Mathesona (33), koji glumi u njegovom zadnjem filmu „Sherlock Holmes“. Bivši Madonnin suprug često priređuje zabave u svom klubu, gdje navodno ništa nije jeftino, a zadnja proslava bila je povodom završetka snimanja filma o najpoznatijem privatnom detektivu svih vremena, na kojoj su se pojavili i glavni glumci Robert Downey Jr. i Jude Law.

Njegov film „Sherlock Holmes“ sada je u fazi postprodukcije pa je Ritchie često vani, a iako se prilikom zadnjeg izlaska pomalo distancirao od ostatka društva, zadubljen u slušanje iPoda, nije ga oneraspoložila čak ni vidljiva modrica ispod desnog oka. Možda je ozljedu zadobio na setu snimanja ali jedno je sigurno: nije je zadobio u tuči braneći čast bivše supruge.

Naime, iako je osigurao minimalno iznošenje “prljavog veša” u medijima svojevrsnom ucjenom, preplašivši deset godina stariju Madonnu idejom o snimanju autobiografskog filma o njihovom braku, ipak se nije mogao suzdržati od komentiranja nove veze bivše supruge, za koju tvrdi da se „sramotno ponaša“.

Povod novom ocrnjivanju kontroverzne pjevačice njezin je mlađahan novi ljubavnik. Samo mjesec dana nakon što je potpisala brakorazvodne papire, Madonna (51) je u svoj stan na Manhattanu „uselila“ 28 godina mlađeg brazilskog manekena Jesusa Luza kojeg je upoznala lanjskog prosinca na snimanju provokativnih fotografija za W magazine.

Gordana Kolanović

Linker
25. travanj 2024 02:09