Sipa/Cropix
NAJBOLJE I NAJGORE HALJINE

Modni pogoci i promašaji s Met Gale

U New Yorku je održan najvažniji modni događaj godine – Met Gala u organizaciji Instituta kostima muzeja Metropolitan za koji svake godine zvijezde biraju najraskošnije i najodvažnije toalete.

Aktualna izložba Instituta kostima je The Charles James: Beyond Fashion pa je i ovogodišnji zadatak za uzvanike glamurozne večeri bio svojim modnim odabirom odati počast američkom haute couture dizajneru.

Događaj je privukao najpoznatije i najbogatije zvijezde koje su za crveni tepih birale haljine u kojima sigurno neće proći nezamijećeno.

Sarah Jessica Parker oduševila je sve okupljene u crno-bijeloj haljini Oscara de la Rente, ali su mnogi modni kritičari kao najelegantniju zvijezdu večeri odabrali Charlize Theron koja je zablistala u crno- bijeloj haljini modne kuće Dior.

Svojim odličnim izdanjima pozornost su privukle i Beyonce, Naomi Campbell, Karolina Kurkova i mnoge druge, ali crveni tepih i ovog puta imao je i brojne promašaje.

Najviše kritika na račun svojih haljina primile su Rita Ora, Kate Upton i Katie Holmes čije su modne odabire modni znalci proglasili promašajima godine.

U fotogaleriji pogledajte najbolje i najgore haljine s Met Gale.

Prisjetite se 15 najljepših toaleta s prošlogodišnje Met Gale!

Linker
18. travanj 2024 23:57