TRENDOVI ZA PROLJEČE I LJETO 2016.

Modna revija Lisca – spektakl senzualnosti i elegancije

Ovogodišnja modna revije donjeg rublja i kupaćih kostima Lisca, koja je najavila modne trendove za proljeće i ljeto 2016., okupila je u portoroškom grand hotelu Bernardin domaće i strane partnere iz više od 30 zemalja. Bio je to pravi gala događaj u kojem su se kolekcije ispreplitale s glazbenim nastupima, retro stylinzi s nadolazećim modnim trendovima.

Nostalgičnim glazbenim izborom Lisca nas je provela kroz šest desetljeća – za našu najintimniju odjeću brine, naime, još od 1955. i ove godine slavi 60-godišnjicu. Modnu priču, koju su obilježili elegantni i senzualni modeli rublja i kupaćih kostima, kreirala je kreativna ekipa dizajnerica, pod vodstvom direktorice razvoja u Lisci Dragice Gantar zaslužne za trendove koji donose žive boje i zavodljive krojeve, dok je styling bio povjeren Zoranu Mrvošu.

Uz bok vječitoj crnoj stavile su kraljevski plave, nježne ljubičaste i zelene nijanse. Razigrana kolekcija Cheek by Lisca oduševila je živim, proljetno svježim izborom žute, zelene i cvjetnih boja. A kolekcija kupaćih kostima pastelnom elegancijom, energičnim bojama i cvjetnim uzorcima, kao i jednobojnim glamourom i zavodljivim animalnim motivima u smjelim modelimam koji su na raspolaganju u najrazličitijim kombinacijama, među kojima će svatko naći idealan model za sebe.

Prava modna poslastica bila je ekskluzivna linija rublja Prestige, dizajnirana specijalno za ovu prigodu. Usavršeni krojevi u bijelim, zlatnim i bakrenim nijansama, romantična čipka, vez i kristali obilježja su raskošne, provokativne i senzualne kolekcije kojom je Lisca obilježila 60 godina uspješnog poslovnog puta.

Modnom pistom su šetale poznate slovenske i strane manekenke, među kojima i hrvatska ljepotica Tina Katanić. Modni događaj, začinjen plesnim i glazbenim točkama, koje su nas poput vremeplova odvele u vrijeme Briljantina, Georgea Michaela i Tine Turner, sa zanimanjem su pogledala i brojna poznata lica.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
23. travanj 2024 23:30