U NOVOJ GLORIJI

Mnoge kućanice zaljubljene su u mene, ali se ne bunim

Život markantnog turskog glumca sve je samo ne miran i uobičajen – Erkan Petekkaya kojeg trenutno gledamo u popularnoj sapunici ‘Tuđi život’ na Novoj TV jedan je od onih takozvanih preobraćenika. Naime, nakon – malo je reći – burne mladosti i velikih problema s alkoholizmom, glumac se okrenuo obiteljskom životu i konzervativnim stavovima.

Otkad se vratio s odvikavanja od alkohola Erkan je čak u svoje ugovore o snimanjima serijala stavio klauzulu da ne snima scene ljubljenja i seksa.

Erkana nazivaju i turskim Georgeom Clooneyjem zbog njegova šarma i popularnosti, a tvrde njegovi obožavatelji – i sličnosti sa slavnim holivudskim glumcem. Iako je u turskoj javnosti bio poznat po razuzdanom ponašanju, to nikad nije umanjilo njegovu popularnost, a miljenik žena je oduvijek bio, čega je i sam svjestan.

– Svjestan sam da su zbog uloge u “Tuđem životu“ mnoge kućanice zaljubljene u mene, ali se ne bunim – kaže glumac.

Priču o njegovu ‘preobraćenju’, problematičnom odrastanju, te braku sa daljnjom rođakinjom Didem s kojom ima jedanaestogodišnjeg sina pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 4. veljače.

Related content
Linker
16. travanj 2024 17:48