Facebook
SVADBENA PROSLAVA

Mladenka Erosa Ramazzottija zablistala u vjenčanici ukrašenoj glazbenim notama

Poznati talijanski pjevač i njegova zaručnica Marica Pellegrinelli (26) vjenčali su se još 6. lipnja, ali su tek sada organizirali svadbenu proslavu za obitelj i prijatelje, piše talijanski Vanity Fair.

Eros Ramazzotti (50) i njegova supruga brzinski su se vjenčali početkom mjeseca lipnja, a na izgovaranju sudbonosnog da navodno je bio prisutan samo otac mladenke.

Ipak, novopečeni bračni par organizirao je veliku proslavu za obitelj i prijatelje na idiličnoj lokaciji – u vili Sparina koje se nalazi u brdima Moterotondo di Gavi u Italiji, a okružena je vinogradima.

Facebook

FOTO: Facebook

Erosova mlada zablistala je u vjenčanici modne kuće Valentino, čiji je donji dio bio ukrašen glazbenim notama. Na proslavi je bilo prisutno oko 200 uzvanika, među kojima su bile i Erosove kćeri Aurora (17) i Raffaella (2).

Facebook

FOTO: Facebook

Talijanski pjevač već je jednom bio u braku sa švicarskom glumicom i manekenkom Michelle Hunziker s kojom ima kćer Auroru, a Eros i Marica 2011. postali su roditelji malene Raffaelle te govore kako bi voljeli imati još jedno dijete.

Linker
18. travanj 2024 16:57