SKIDANJE KILOGRAMA

Mladen Badovinac: S UN dijetom sam skinuo 10 kilograma

Uz baršunast glas, zaštitni znak Mladena Badovinca (33), frontmena splitske hip hop skupine The Beat Fleet, svakako je i korpulentan stas. Često je na račun vlastitih kilograma zbijao šale. To i dalje čini, ali ipak i pokušava smršavjeti. Počelo mu je, kaže, smetati što na koncertima nije pokretan koliko bi htio te se brže umara i više znoji od ostalih članova benda.

– Prije dvije godine ponovno sam se s UN dijetom na brzinu riješio desetak kilograma i otada održavam tu težinu – govori Mladen Badovinac. Uz to vozi sobni bicikl, voli brzo šetati, ide u teretanu, diže utege i redovito trči.

– Više nisam na dijeti. Samo sam smanjio unos ugljikohidrata. I to prilično funkcionira. Zeznu me jedino putovanja na koncerte jer tada ne mogu pravilno rasporediti obroke. Kad god mogu, ponesem nešto sa sobom, ali često zbog rasporeda pregladnim pa se onda prejedem. Ili pak jedem u kasne ure, što isto nije dobro. Na putu redovito “skupim” kilogram, dva, ali kad se vratim doma, to odmah reguliram.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 864) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
26. travanj 2024 05:52