GEORGE MICHAEL

Mjesecima skriva da ga je dečko napustio

Britanskog glazbenika Georgea Michaela (46) prošli Božić, baš kao u njegovoj najpopularnijoj pjesmi, ostavio je životni partner Kenny Goss nakon što su proveli 13 godina zajedno.

Goss i pjevač hit singla “Faith” već devet mjeseci žive u odvojenim stanovima, ali njihovi bliski prijatelji i obitelj tajili su da su prekinuli. Naime, pribojavali su se da je Michael na rubu živčanog sloma. Navodno je Kenny okončao vezu nakon što je glazbenik uhićen u londonskom javnom WC-u Hampstead Heath te je optužen za posjedovanje opijata.

– Kenny je dao Georgeu mnogo prilika da se popravi, ali nakon incidenta u WC-u, jednostavno nije više mogao izdržati njegovo ponašanje. Svi su svjesni da George nije otišao tamo samo zbog droge, poznata je činjenica da se tamo lako pokupe muškarci. Unatoč tome što je George inzistirao da imaju otvorenu vezu, Kenny se nikad nije pomirio s njegovom potrebom da se upucava drugim muškarcima niti s njegovom ovisnošću o marihuani. Sad je posramljen njegovim ponašanjem – izjavio je zajednički prijatelj za britanski tabloid Daily Mirror.

Par je trebao ozakoniti svoju vezu na desetogodišnjicu veze, 2006., međutim Kenny je odgodio vjenčanje dok George ne promijeni svoje destruktivne obrasce ponašanja. Čini se da pjevač to nije uspio, a nakon prekida pretvorio se u pravog pustinjaka te je postao ovisan o kompjuterskim igricama. Odgodio je sve poslovne obaveze, a u svojem londonskom apartmanu ostaje i po par dana ne izlazeći iz zgrade.

– Kad ga je Kenny ostavio George je bio nesposoban za nastavak normalnog života. Jednostavno je potonuo u depresiju. Ustao bi tek oko dva popodne, smotao bi par jointova i igrao kompjuterske igrice do sedam ujutro te bi ponovio cijeli postupak sljedeći dan. Imao je ideju da krene na turneju ali nije bio u stanju. Prekid ga je jako pogodio – objasnio je prijatelj.

Linker
25. travanj 2024 16:30