Neja Markicevic / CROPIX
VETERAN DOMAĆIH SAPUNICA

Mislim da sam rođen pod sretnom zvijezdom

Veteran domaćih sapunica, koji glumi u trenutačno najgledanijem hrvatskom serijalu Kud puklo da puklo, u intervjuu za Gloriju otkrio je da misli da je rođen pod sretnom zvijezdom, a jedan od razloga za to je i njegov 16- godišnji sin David.

Janko Popović Volarić (34) u popularnom serijalu koji se emitira na Novoj TV glumi Krešu, jednog od unuka kojima je djed oporukom ostavio milijun eura uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj derutnoj kući u zabačenom selu na rubu nacionalnog parka.

– Krešo je jedini od tih gradskih ljudi sretan što je na selu, jedini kojem to odgovara – opisuje Janko svoju ulogu. – Umoran je od grada, rastao se, izgubio posao, baš je neki baksuz, ali sve doživljava pozitivno, što mi se jako sviđa.

Jeste li i vi baksuz? – Mislim da sam rođen pod prilično sretnom zvijezdom jer radim posao koji volim, imam super sina od 16 godina i vodim zanimljiv život. Bilo je i neugodnih razdoblja, ali, generalno baš sam zadovoljan, mislim da sam imao sreće.

Što radi vaš sin? – Ide u grafičku školu, koju sam i ja pohađao. Meni je ta škola donijela samo dobro, nadam se da će i njemu.

Želite li još djece? – Apsolutno.

Mislite li da biste sada bili bolji otac? – Ne znam, tad sam bio jako mlad, ali neke stvari koje sam napravio, danas mi se čine neobično zrelima. Kako sam se nosio s nekim problemima, bio sam stvarno odličan. Za neke druge stvari zbilja sam bio klinac, danas bih sigurno bio bolji. Morao sam se ustrojiti u samo devet mjeseci, što je bilo jako teško. Danas bih se vjerojatno malo manje brinuo, tada mi je sve to izgledalo zastrašujuće

Razgovarao Nevio Pintar

Ostatak intervjua u kojem zagrebački glumac govori o atmosferi na snimanju serije, odnosu s bivšom suprugom Jelenom Veljačom i raznim nedaćama koje su ga pratile na snimanju sapunica zadnjih 10 godina pročitajte u novoj Gloriji.

Linker
18. travanj 2024 19:19