TREĆA SREĆA

Mislav Čavajda: Dobro sam podnio gubitak kose

Zagrebački glumac iz emisije u emisiju potvrđuje predviđanja da je jedan od favorita showa Ples sa zvijezdama. Mislav Čavajda (32) s plesnom partnericom Petrom Jeričević (22) toliko zadivljuje članove žirija da oni nimalo ne škrtare s pohvalama i najvišim ocjenama.

A toliko desetki još nitko nije dobio u prethodnih sedam sezona. Glumac kojeg je televizijska publika zapamtila kao zločestog dečka Ivana Juraka iz prve domaće sapunice “Villa Maria”, a prije tri godine je bio dio ekipe krimiserije “Mamutica”, posljednjih je tjedana zavladao malim ekranima.

Subotom navečer pleše, a nedjeljom glumi plesnog koreografa Marija Brauta u glazbeno-dramskoj seriji “Stella”. Ovo će mu, kaže Mislav Čavajda, sigurno biti godina za pamćenje, i osjeća se kao da svaku subotu ima premijeru.

Jeste li sudjelovanje u Plesu sa zvijezdama prihvatili odmah ili ste se ipak premišljali? – Zvali su me prvi put još prije dvije godine, dva tjedna nakon što sam ozlijedio lijevo koljeno na generalnoj probi “Kralja Edipa” na Dubrovačkim ljetnim igrama. Sljedeće godine opet su pokušali, ali noga se nakon operacije i terapija još nije sasvim oporavila. A ove sam godine, kad se koljeno koliko-toliko stabiliziralo, odlučio – idem pokušati. Treći pokušaj, i treća sreća za HTV.

Jeste li osjetljivi na svoj izgled, koji je za glumce osobito važan? – Možda bi neke ljude kad bi izgubili kosu to frustriralo i stvorilo im komplekse. Ja sam kroz to, hvala Bogu, prošao dosta bezbolno i zdravo. Kosu sam počeo gubiti već s osamnaest godina, a s 24 sam se morao obrijati zbog uloge Leonea u “Glem b a jevima” u riječkom kazalištu. I onda sam nastavio brijati ostatke ostataka kose i u privatnom životu.

Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćeni dio intervjua. Cijeli intervju sa zvijezdom serijala ‘Zakon i red’ potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 986).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
25. travanj 2024 00:10