Arhiva
PRIVATNA NJEGA

Mirna Maras: Moj suprug sam kupuje svoju kozmetiku

Zadovoljna – to je naziv emisije o zdravlju, njezi i ljepoti žena, koju je lani na Domi TV vodila Mirna Maras , ali i riječ koja najbolje opisuje tu 33-godišnju Zagrepčanku. Plavokosa voditeljica u sretnom je braku s osobnim trenerom i glumcem Marijem Valentićem (32), s kojim ima trogodišnjeg sina Niku, pred njom su i novi TV projekti, a adut joj je i atraktivan izgled. Nije, stoga, neobično što su ona i suprug zaštitna lica raznih proizvoda, među kojima su odnedavno i poklon-kutije Ogopogo.

Može li vas neki proizvod privući samo zbog pakiranja? – Može me privući, ali ga nikad neću kupiti ako nisam sigurna u sadržaj. Slušam preporuke stručnjaka i imam svoje favorite u preparativnoj i dekorativnoj kozmetici.

Koji su to? – Carita kreme za njegu lica, koje koristim već nekoliko godina, te parfem Bvlgari Omnia.

Kakve mirise volite i kupuje li vam ih suprug na dar? – Lagane i prozračne. Izbor parfema nerado prepuštam drugima, čak ni suprugu, jer su mirisi preskupi da bi se tolerirale pogreške.

Kupujete li vi suprugu kozmetiku? – Rijetko. On najbolje zna što mu treba pa je tako na preporuku kozmetičarke kupio Eucerin kremu za njegu lica. Na snimanjima mu nanose puder pa je odlučio zaštititi kožu od isušivanja.

Kako se šminkate? – Danju stavljam samo maskaru i rumenilo, a na večer i puder te crveni ili bordo ruž. Obožavam i umjetne trepavice koje mi na najljepši način otvore oko. Treba mi nekoliko minuta da ih ‘montiram’ jer sam u tome postala vrlo vješta.

Koliko ste kilograma dobili u trudnoći i kako ste ih se uspjeli riješiti? – Dobila sam čak 16 kilograma, ali su se ‘istopili’ u 3-4 mjeseca. Otišli su sami od sebe, a vjerujem da su najveću ulogu u tome imali geni. Članovi moje obitelji nikad nisu imali problema sa suvišnim kilogramima, pa ni ja.

Vježbate li sa suprugom, je li on i vaš osobni trener? – To smo probali na početku veze, no kako ja nisam trpjela njegove ‘naredbe’, obično bismo se posvađali i odustali. Izbor tjelovježbe stoga prepušta meni. Na jesen planiram upisati indoor cycling, vježbanje na stacionarnim biciklima, jer volim grupne treninge uz dinamičnu glazbu.

Damir Leljak

Linker
20. travanj 2024 03:11