Mirna Maras i Mario Valentić: Rastajemo se

– Istina je da se rastajemo nakon osam godina zajedničkog života. Naša je ljubav bila iskrena i donijela je veliki plod, našeg sina Niku, stoga ne žalimo ni za jednom sekundom naše veze. Uživali smo u lijepim i tugovali u tužnim trenucima, ali nažalost, unatoč iskrenim i dugotrajnim naporima, nismo pronašli način na koji bismo pomirili prvenstveno velike ljudske razlike među nama. Kraj našeg braka je veliki poraz, ali njegov kraj ne znači i kraj našeg prijateljstva koje će uvijek okruživati našeg sina Niku. U životu je ponekad potrebno donijeti i teške odluke, poput ovakve, i vrlo teško proživljavamo ovo teško razdoblje. Nadamo se da će mediji poštivati našu želju da je ovo prva i posljednja izjava vezana uz ovu temu, posebno zbog mira koji želimo osigurati našem maloljetnom sinu – ekskluzivno za Gloriju objavili su Mario Valentić (33) i Mirna Maras (34).

MIrna i Mario upoznali su se 2005. godine, a vjenčali su se u Crkvi sv. Marije na istoimenom otočiću u jezeru Nacionalnog parka na Mljetu sredinom kolovoza 2008. godine. U braku su dobili sina Niku (5).

Pročitali ste skraćeni tekst o prekidu Marija Valentića i Mirne Maras. Cijelu verziju potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 970). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
19. travanj 2024 19:27