ISKRENI INTERVJU

Mirjana Hrga: Deanu i meni presudila je razdvojenost

U velikoj životnoj ispovijesti u povodu njezine 20 obljetnice rada na televiziji, ugledna reporterka progovorila je o svim svojim sukobima s kolegama, najvećim profesionalnim porazima te otkrila kako je proljetos došlo do iznenadnog kraha njezina petogodišnjeg braka s uglednim oftalmologom Deanom Šarićim.

– S Deanom sam u vrlo korektnim odnosima. On je uistinu veliki čovjek i nevjerojatno požrtvovan liječnik. Najimpresivniji kojeg sam srela, toliko posvećen svojim pacijentima i dan i noć. Danas vjerujem da je naša razdvojenost presudila braku, iako tada to nisam mislila – govori Mirjana Hrga i dodaje:

– Mislila sam tada da postoje bića i nadbića, i da ako su ljudi dovoljno zreli i definirani, a startne pozicije su vam bitno drugačije od onih prosječnog 20-godišnjaka, stvari idu na neki drugačiji način. Moram reći da sam bila kao vojnik, sve shvaćam tako. I posao i brak.

Meni je sve jedan kroz jedan, nisam baš naročito kreativna. Ali ima jedna kože krvavi. I ne treba nikome zamjeriti ako je zamislio život drugačije, što si želi neku drugu, puniju sreću. To nije za osudu.

U veliko razgovoru za Studi0 Jutarnjeg lista Mirjana Hrga zaljučuje:

– Žao mi je ako sam pridonijela tome da se nekome ne ispuni san. Danas se osjećam dobro. Shvatite da se na neke stvari ne da utjecati, a nekad nismo svjesni što propuštamo.

Linker
19. travanj 2024 10:54