AFP/Cropix
NE ODLAZI NA SPOJEVE

Miranda Kerr - zbog slave i majčinstva još uvijek sama

Poznata manekenka, bivša Viktorijina anđelica, u intervjuu za australski InStyle priznala je da još uvijek uživa u samačkom životu.

Miranda Kerr (31) demantirala je sve napise izjavom da je sretno sama, iako su je od razvoda s Orlandom Bloomom povezivali s Jamesom Packerom, Steveom Bingom i Tomom Cruiseom, a priznala je da se zbog svoje slave, ali i majčinstva vrlo teško upušta u nove veze.

– Teško mi je otići na spoj i zbog toga što sam slavna, ali još je teže jer imam dijete. Ne želim da netko bude s mojim sinom, osim ako to nije ozbiljna veza. Ne želim ga zbunjivati – izjavila je slavna manekenka i dodala da joj je razvod od Orlanda bio vrlo težak.

– Bilo je jako teško. Nije lako prolaziti kroz sve to i nisam ni mislila da ću morati. Ali uspjeli smo i većinom se slažemo oko svega što se tiče našeg sina Flynna – priznala je Miranda, koja je s Orlandom ostala u prijateljskim odnosima prvenstveno zbog njihovog trogodišnjeg sina, a otkrila je i da je iz prijašnjih veza naučila da je komunikacija ključ svega.

Linker
19. travanj 2024 21:56