/ © Todd Cole
TIPIČAN ŽENSKI RAZGOVOR

Miranda Kerr: Svakodnevno vježbam i želim starjeti dostojanstveno

Miranda Kerr (31) krasi naslovnicu lipanjskog izdanja magazina Lucky i otkriva tajne svoje savršene linije, boji li se starenja te kako je riješila tipični ženski problem s veličinom ormara.

U intervjuu supermodel Miranda otkrila je kako savršenu liniju održava svakodnevnim vježbanjem.

– Čak i deset minuta dovoljno je za nekoliko čučnjeva ili joga vježbi. Nemojte se zavaravati mišljenjem kako nemate vremena za vježbanje jer i malo tjelovježbe može imati dobre rezultate za vaše zdravlje i liniju – rekla je te dodala kako ne prođe dan da ne popije svoj omiljeni smoothie s goji bobicama.

Također, Miranda ističe kako je svjesna činjenice da je starenje neizbježno, ali ona je na to spremna i ima dobar uzor u tome;

– Audrey Hepburn je vrlo lijepo ostarila – izjavila je majka trogodišnjeg sina, misleći pritom na to kako se može doživjeti pozne godine i pritom izgledati dostojanstveno i lijepo.

/ © Todd Cole

Međutim, Miranda o svemu tome još ne brine. Forbes ju je nedavno proglasio drugim najplaćenijim top modelom na svijetu, odmah nakon Gisele Bundchen (33), a to može zahvaliti brojnim kapmanjama i brendovima čije je zaštitno lice; Maybelline, Arden B, Clinique, XOXO, Prada, Jill Sander i H&M samo su neki od aktualnih projekata.

Osim što mnogo zarađuje, Miranda mnogo i dijeli pa je tako, zahvaljujući svom malom stanu u New Yorku, prisiljena redovito prazniti ormar kako bi unutra stale nove stvari, a stare jednostavno poklanja prijateljicama i poznanicama.

Linker
25. travanj 2024 02:12