Sipa/Cropix
OBITELJ NA OKUPU

Miranda Kerr otkrila što želi za Božić

Slavna australska manekenka prisustvovala je otkrivanju velike Swarovski zvijezde, ukrašene s 25 tisuća kristala, a koja je prvi ukras postavljen na vrh božićnog drvca u Rockefeller centru u New Yorku.

Miranda Kerr (32) ambasadorica je popularnog brenda, a kreirala je i ovogodišnju blagdansku kolekciju za Swarovski te u intervjuu za Harper’s Bazaar otkrila tajnu savršenog blagdanskog izgleda.

Koji je tvoj najdraži nakit?

– Volim staviti što više narukvica, a zabavno je nositi i više ogrlica. Njihova dužina se može prilagoditi pa jednu nosim više, a drugu niže.

Kakav look biraš za blagdane?

– Crveni ruž je obavezan, a s malo iluminatora naglasim jagodice.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Gdje ćeš provesti blagdane ove godine?

– Bit ću u Australiji s obitelji. Stvarno sam sretna što ću vidjeti baku i ostatak obitelji. Otprilike nas je 30 i uvijek je jako zabavno jer svi pomažu. Svi smo podjednako uključeni i svi kuhamo. Mama je uvijek glavna pa nam svima podijeli zadatke. Odlična je atmosfera i stvarno uživamo zajedno jer se ne vidimo često.

Postoji li još nešto čemu se posebno raduješ?

– Moja baka odlično svira piano i to je naša tradicija. Ona svira, a ja pjevam. Obožavam pjevati iako ne znam pjevam li dobro, ali se zabavljam.

Kakav poklon bi voljela dobiti?

– Ne razmišljam o tome. Vrijeme provedeno s voljenima, osobito sa sinom Flynnom, je najbolji božićni poklon.

Što tvoj sin želi za Božić?

– Trenutno piše pismo Djedu Božićnjaku. Sigurna sam da će tražiti vlak ili čak željeznicu, jer je trenutno potpuno zaokupljen s time.

Foto: Instagram

Foto: Instagram – Miranda i Flynn prošle godine

Linker
23. travanj 2024 14:35