PR
ODLIČNA TRANSFORMACIJA

Minea oduševila u ulozi Joleta

U novom showu NoveTV Tvoje lice zvuči poznato u kojem se domaće estradne zvijezde transformiraju u svoje, kako domaće tako i strane kolege, i izvode njihove najveće hitove zabljesnula je Renata Končić Minea.

Pjevačice je osvojila stručni žiri, ostale natjecatelje i publiku u ulozi Joleta otpjevavši njegov hit Nosi mi se bijela boja. Mineina transformacija oduševila je žiri; komentari redom bili su ”apsolutno impresivno”, ”glumački senzacionalno”, a gostujući član žirija Mislav Čavajda bio je toliko iznenađen Renatinom transformacijom da je na kraju samo rekao: ”Zastrašujuće koliko ja mala razlika.

Nakon što smo vidjeli sjajne transformacije Baby Dooksa kao Cockera, Marija Petrekovića u ulozi Mrleta, Vande Winter kao Britney Spears, Andreje Andrassy u liku Lane del Rey, Giuliana u ulozi Mišu Kovača, Ronalda Brausa kao Toma Jonesa i Jasnu Palić Picukarić kao Doly Parton, žiri je odlučio da je najbolja bila Minea u ulozi Joleta.

Renata je u prvoj epizodi osvojila 63 boda te je nakon proglašenja pobjede izjavila:

Hvala dragim kolegama na glasovima. Lijepo je dobiti priznanje od njih. Nije bilo lako iako se činilo da je lako. Velika je odgovornost na nama predstaviti nekoga, a da to bude lijepo za vidjet i čuti.

Minea je pobjedom u prvoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato dobila priliku odabrati humanitarnu udrugu kojoj će Nova TV donirati 10 000 kuna. Ona se odlučila da se novac ovaj put donira Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet.

Linker
19. travanj 2024 03:43