PRED OGLEDALOM

Minea: Još ne bih išla 'pod nož'

Nakon više od godinu dana stanke na scenu se s novim singlom ‘Srce zauzeto’ vraća Renata Končić, a spot svjedoči da je u 36. godini – seksepilnija nego ikad. Pjevačica poznatija pod umjetničkim imenom Minea njegovan izgled zahvaljuje, kaže, opuštajućim tretmanima kod masera i aromaterapeuta.

REDOVITO KOD FRIZERA Dvaput tjedno odlazim frizeru – ponekad samo na feniranje, katkad treba podrezati ispucale vrhove ili, pak, obojiti izrast. U salonu Trilab probala sam tretman keratinom, koji dubinski prodire u strukturu vlasi i vraća kosi živost kakvu je imala prije svih kemijskih i tehničkih obrada. Za završni sjaj i zdrav izgled kose nema boljeg od preparata Moroccanoil s arganovim uljem.

NE POD NOŽ Nisam protivnica estetske kirurgije, ali zasad još ne razmišljam o ‘odlasku pod nož’. Osim što se bojim ‘nepotrebnih’ operativnih zahvata, sretna sam što danas postoje brojne neinvazivne i blaže metode koje mogu pomladiti, poput mikrodermoabrazije koju sam i isprobala.

ZNOJENJE JE DOBRO Kožu lica pomno njegujem još od puberteta, a kako mi je posljednjih godina dosta suha, koristim Nivea Aqua Sensation kremu – koja je vrlo hidratantna, a kako joj je tekstura meka i svilenkasta, takva mi je onda i koža. U njezi tijela posebno uživam, i rado si priuštim masažu, piling ili samo opuštanje uz aromaterapiju u wellnessu. Sada dolazi doba kad ulazim i u tursku kupelj, gdje se znojenjem izbace svi toksini iz tijela.

BIJELO UZ SVE Sviđa mi se sve što nađem u modnoj kući Zara. Ove sezone vidim se u njihovoj kombinaciji modernih, dugih hlača smećkastih tonova i košulje s veselim uzorkom, a dobro se osjećam i u vunenim haljinama koje kombiniram sa strukiranim kaputom. Što se boja tiče, moj najčešći izbor je – neboja! Bijela je, naime, najprisutnija u mojem ormaru jer mi dobro pristaje, a i slaže se uz sve.

MANJE JE VIŠE Još kao klinka krala sam mami ruž iz torbice i šminkala se skrivečki, a strast prema make-upu osjćcam i danas. Iako sam s godinama drastično smanjila količinu šminke na svom licu, još uvijek postoje stvari bez kojih ne mogu zamisliti život – kultna Max Factor 2000 Calorie maskara i L’Oreal Glam Shine ružicasto sjajilo.

Linker
26. travanj 2024 02:45