OBJAVILA PRVI ALBUM

Miley Cyrus: Britney Spears je moj idol

Mlada pjevačica, osim što trenutno privlači pažnju javnosti brojnim ekscentričnim istupima i eksplicitnim spotovima oborila je rekorde u glazbi te na televiziji (nedavno se pojavila i u dvije posebne epizode Dva i pol muškarca) i već je multiplatinasta – prodala je više od 12 milijuna albuma i 20 milijuna pjesama samo u Americi!

Od ponedjeljka je u prodaji njen dugoočekivani album „Bangerz“ na kojem su surađivali slavni producenti i autori pjesama, kao što su Mike Will, Pharrell, Future, i will.i.am, a u jednoj pjesmi pridružuje joj se još jedna zločesta djevojka – Britney Spears za koju Miley ima samo komplimente:

– Odrasla sam gledajući Britney Spears. Ona mi je bila idol. Način na koji obožavatelji sada doživljavaju mene, tako sam ja doživljavala nju kada sam bila dijete. Samo sam željela ići na njezine koncerte. Kad god sam vidjela njene nastupe i spotove na TV-u, željela sam naučiti sve njene plesne pokrete. Surađivati s njom usitinu znači surađivati s idolom – izjavila je mlada pjevačica za stariju kolegicu.

Linker
26. travanj 2024 23:07