ISKRENO PRIZNANJE

Milan Popović: Severina je moja prva i posljednja ljubav

Iako je početkom listopada Severina priznala kako je vezi između nje i srpskog poduzetnika Milana Popovića došao kraj, on u intervjuu za B92 o njoj govori kao o ‘svojoj ženi’ te prekid naziva pauzom koja im je pomogla da shvate da sve ‘što se događa s našom vezom treba biti u interesu sreće i radosti našeg malog Aleksandra‘.

– Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav… Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Oboje smo zreli ljudi i siguran sam da ćemo naći način kako da učvrstimo našu vezu u interesu sreće našeg djeteta i naše, nadam se, buduće djece.

Mislim da sad, poslije točno dvije godine našeg zabavljanja, kada smo napokon u stanju razumjeti naše karaktere, mentalitet i odgoj, možemo donijeti tu odluku tako da je ova mala pauza dobro došla da shvatimo da je sreća našeg djeteta najvažnija i da sve što se događa sa našom vezom treba biti u interesu sreće i radosti našeg malog Aleksandra – rekao je Popović u razgovoru, čiji je povod humanitarna akcija Fonda B92 ‘Bitka za bebe’ u kojoj je on jedan od donatora, te dodao kako mu je žao što je propustio tri mjeseca u odrastanju svog sina.

Severinin menadžer Tomislav Petrović rekao je kako ne može komenitrati tuđe izjave, a komentara nije imao ni na interpretacije tih izjava kao pomirenje Popovića i Severine.

Linker
27. travanj 2024 01:47