SAMO U GLORIJI

Milan Popović ispunio Severini želju i odveo ju u Egipat

Romansa Severine (38) i Milana Po­­po­­vića (45) se nastavlja. Nakon ra­­ja Maldiva, srpski je biznismen svo­­ju dragu odveo u Egipat. Što je Se­­­­verini bila davna želja. Još kao dje­­­­­vojčica sanjala je o zemlji faraona, a na klaviru je držala malu sfingu. Ta zanesenost nikada nije prošla, a prije desetak godina jedan čovjek koji se bavi regresijom rekao joj je da je u nekoliko prošlih života bila sve­­ćenica u Egiptu. A i sama je priznala da bi, unatoč klaustrofobiji, bez straha ušla u piramidu.

A piramide su joj se ukazale početkom tjedna, nakon što su ona i Milan Popović napustili otočić Reethi Rahu u Indijskom oceanu. Iza njih je ostalo desetak dana uživanja u raju na zemlji, a najviše u privatnosti. Jer do njihova bungalova nitko nepozvan nije mogao stići. Daleko od fotografskih ob­­jektiva kupali su se u tirkiznom moru, ispijali koktele ispod palmi, šetali po pješčanoj plaži, a Milan je Severini često svirao i gitaru. Na Maldivima su 11. siječnja proslavili i mjesec dana veze.

PROČITAJTE VIŠE Ekskluzivno: Prva zajednička fotografija Severine s novim dečkom Severina i Milan privatnim avionom odletjeli u toplije krajeve Severina dovela dečka Milana Popovića u Zagreb Sve Severinine ljubavi Severina: Moja nova ljubav

A zatim je Milan Popović učinio još jedan romantičan potez: odveo je Severinu u Egipat. Stigavši u Kairo, par se smjestio u luksuzan ho­­tel. Dočekalo ih je ugodnih dvadesetak Cel­­zijevih stupnjeva i mnogo zanimljivosti koje je trebalo otkriti. No, za ljubav Severine, najprije su poželjeli vi­­­djeti Keopsovu, Kefrenovu i Mikerinovu piramidu u Gizi. Velika sfinga ispred Keopsove piramide pod­­sjetila je Severinu na manje originale pred ulazom u katedralu Svetog Dujma i Jupiterovog hrama u Splitu.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o romansi Milana Popovića i Severine, ali i ekskluzivne fotografije iz Egipta, potražite u novom broju tjednika Gloria (837) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
26. travanj 2024 00:36