Narodni radio
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Milan Bandić zapjevao s Halidom Bešlićem

Poznati pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka u kojem je najavio svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni 21. ožujka, a u studiju mu se pridružio i zagrebački gradonačelnik s kojim je zapjevao.

Milan Bandić (58) naglasio je da je Halid Bešlić (60) veliki umjetnik koji pritom nije zaboravio biti čovjek te je s poznatim pjevačem zapjevao pjesmu Sviće zora.

Bolje mi ga je slušati nego pjevati, a moji su favoriti Malo je malo dana iza dva ujutro, a po danu Miljacka rekao je gradonačelnik koji je isprobao i Halidov parfem Miljacka te se prisjetio da su oni u mladosti nosili miris pokošenog sijena.

Halida Bešlića je svojim dolaskom u studio iznenadila i mlada pjevačica Sementa Rajhard (22) koja će nastupiti na njegovom koncertu i kojoj će to biti prvi nastup u zagrebačkoj Areni:

– Strašno sam uzbuđena, ali nemam tremu nego jedva čekam da dođem – priznala je pjevačica.

Alka Vuica (52) poznatog je pjevača nazvala bratom:

– Uvijek sam željela brata i Bog mi ga je dao, i to najboljeg brata na svijetu – izjavila je pjevačica u eteru Narodnog radija.

Najdojmljiviji trenutak emisije bio je kad je Halid nazvao djevojčicu Martu koja boluje od raka. Čuvši kako se Marta raduje što će doći na koncert i da ga pozdravljaju sva bolesna djeca iz Klaićeve bolnice, legendarni pjevač nije mogao sakriti suze.

Pogledajte video!

Linker
16. travanj 2024 10:18