Afp/Cropix
PREMA TVRDNJAMA PRIJATELJA

Mila Kunis rođena je da bude majka

Tako kažu prijatelji slavne glumice koja je 30. rujna na svijet donijela djevojčicu Wyatt Isabelle koja je prvo dijete i njoj i njenom zaručniku Ashtonu Kutcheru (36).

– Mila je veoma zaigrana i sama još dijete u duši tako da će biti odlična majka – rekao je izvor blizak paru za People dodavši da je Mila Kunis (31) rođena da bude majka.

Prijatelji para kažu kako su Mila i Ashton od početka svoje veze razgovarali o obitelji jer je oboma bila želja da postanu roditelji.

– Njihova djevojčica najbolje je što im se dogodilo i na najbolji je način upotpunila i učvrstila njihovu vezu – izjavio je izvor za magazin te ustvrdio kako su mladi roditelji itekako spremni za svoju novu ulogu te da se sigurno neće naći zatečeni velikom odgovornošću kao što se događa mnogim parovima.

Prijatelji potvrđuju kako su oboje spremni na sve izazove roditeljstva te da se nimalo ne plaše promjena koje će mala Wyatt unijeti u njihov život.

Mila je već prošetala s kćerkicom po susjedstvu, a konstantno imaju i posjete jer svi prijatelji i rodbina žele vidjeti djevojčicu. Glumica će i svoju karijeru staviti malo po strani jer se u potpunosti želi posvetiti novoj ulozi majke.

Linker
19. travanj 2024 00:37