MUŠKO PRIZNANJE

Mila Kunis nokautira ljepotom

Mila Kunis (28), američka glumica ukrajinskog podrijetla i židovskih korijena, dobila je još jedno priznanje svojoj ljepoti i talentu, ovoga puta iz ekskluzivno muškog kruga. Popularni magazin GQ (izvorno “Gentleman’s Quarterly”) uvrstio ju je u svoj izbor muškaraca godine kao za sada jedinu djevojku, u kategoriji “Knockout of the Year”.

Kunis je za tu prigodu pozirala u izazovnom ružičastom bikiniju. Glumica koja svoj glas posuđuje u kontroverznoj seriji “Family Guy”, a poznata je i po filmovima “Preboljeti Sarah Marshall”, “Knjiga iskupljenja” i “Veza bez obaveza”, tako, nakon nominacije za Zlatni globus i nagrade za najbolju mladu glumicu na festivalu u Veneciji (uloga Lily u “Crnom labudu”, gdje je glumila uz Oscarom nagrađenu Natalie Portman ), u svoju vitrinu može spremiti i nešto prizemniju, ali ipak značajnu pohvalu svojem stasu i talentu.

Uz lijepu Milu, nagradama za muškarce godine nagrađeni su i glumac Michael Fassbender (“Otkriće”), reper Jay-Z (“Kralj”) te pjevač Justin Timberlake i voditelj Jimmy Fallon (“Zabavljači”).

Linker
20. travanj 2024 16:30