SAMO ZA GLORIJU

Mila Horvat: Znam tko širi tračeve o meni

Lijepa, tvrdoglava i – barem tako tvrdi – već godinama sama. Mila Horvat (29), zvijezda sportskog programa HTV-a, po mnogočemu je netipična žena. Odlazak u shopping za nju je noćna mora, dosadni su joj razgovori o odjeći i šminki, mrzi tračanje i beskonačno ispijanje kava s prijateljicama…

Umjesto da obilazi dućane, radije bi s dečkima igrala nogomet, jahala ili se znojila u teretani. Za nju je nogomet zaista najvažnija sporedna stvar na svijetu pa je ona bila i logičan izbor za voditeljicu Afrovizije, HTV-ovog sportsko-zabavnog showa posvećenog Svjetskom prvenstvu u nogometu, koji ćemo na malim ekranima svakodnevno gledati do 11. srpnja.

Afroviziju vodite u paru s Robertom Ferlinom, s kojim ste nekoć surađivali u emisiji Volim nogomet. Kako se privatno slažete? – Odlično. Oboje smo skloni ironiji, sarkazmu i crnom humoru, tako da smo se baš dobro našli. Doduše, Robert živi u Rijeci pa ne možemo više vremena provoditi zajedno, ali uvijek kad je tu, s guštom odem s njim na kavu.

Što mislite, zašto se nogometaši tako sviđaju ženama? – Vjerojatno zato jer su uspješni, poznati i financijski situirani – a to privlači većinu žena. Općenito su uspješni, moćni i eksponirani ljudi poželjni u društvu i privlače mnoge.

A što vas privlači? – Ne etiketiram ljude po profesiji ili statusu, važno mi je da osoba zadovolji moje kriterije. Osvojiti me može samo intelektualno i karakterno moćan muškarac, koji mi dopusti da budem onakva kakva jesam – slobodna i nezavisna. Nije mi potreban partner ili suprug da bih se osjećala više vrijednom. Cijenim osobe dosljedne sebi, koje se usude živjeti svoje snove.

Mediji su vam pripisivali ljubavne veze s Ivicom Blažičkom, Stipom Drvišem, Slavenom Bilićem, Igorom Štimcem… odakle su dolazile te priče? – Da budem iskrena, znam konkretna imena osoba koje stoje iza toga, odakle je i zašto sve krenulo. No, to je sad toliko iza mene da ne bih o tome. Drago mi je što ipak na kraju stvari izađu na vidjelo i sve dođe na svoje s vremenom.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o Mili Horvat potražite u novom broju tjednika Gloria (br. 808) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
25. travanj 2024 09:01