PLES SA ZVIJEZDAMA

Mila Horvat u dobrom ritmu, a Petar Vlahov - betoniran

Prema kladionicama, Bojan Jambrošić i Nera Stipičević najveći su favoriti pete sezone HTV-ovog showa Ples sa zvijezdama, no nakon prvih plesova izgleda da su prognoze bile polovične. Naime, dok je Nera sa svojim plesnim partnerom Damirom Horvatinčićem bila među najboljima i osvojila 27 bodova, mladi pjevač iz Čakovca razočarao je žiri.

– Smeta me ponekad kad vaša partnerica pleše, a vi stojite sa strane i čekate – poručio je član žirija Dinko Bogdanić , a i ostali su se složili s njim, pa su Jambrošić njegova partnerica Martina Bastić za svoju izvedbu dobili razočaravajućih 20 bodova.

FOTO: Pogledajte kako su plesali novi parovi

Ipak, ni s tako malo bodova nije bilo najlošiji. Nelaskava titula najslabijeg plesača u prvoj emisiji pripala je HTV-ovom novinaru Petru Vlahovu , koji je u uvodnom filmiću i sam zavapio “što je ovo meni trebalo”.

– Beton je premekana riječ – opisao je njegov ples član žirija Davor Bilman , kojemu se nije svidjela novinarova statičnost te mu je dao samo tri boda. Ostali članovi žirija bili su malo darežljiviji te je Vlahov na kraju skupio vrlo skromnih 17 bodova i spada među najveće konkurente za najraniji izlazak is showa.

HTV-ovu čast, pak, obranila je voditeljica Mila Horvat . U vrlo kratkoj haljini s narančastim resicama, otplesala je cha-cha-cha s partnerom Robertom Schubertom i – očarala žiri.

– Ritam je bio odličan, dobar tajming, dobro ste se zabavili dok ste plesali- bio je zadovoljan član žirija Elio Bašan . I dok je Mila s osmijehom na licu slušala komplimente, žiri je bio darežljiv s ocjenama, pa je voditeljica na raju večeri zaslužila 31 bod, što je vrlo dobro za prvu emisiju.

Među onima koji su razočarali, bila je i sportašica Ivana Brkljačić . Bivša bacačica kladiva nije se najbolje snašla na plesnom podiju, pa je unatoč golemom trudu na žiri ostavila mlaki dojam.

– Nadam se samo da nećete svog partnera kao i kladivo baciti u orkestar – našalio se s njom Davor Bilman. Osim šale bilo je tu i ozbiljnih zamjerki, poput ukoćenosti, čudnih pozicija i pretjeranog mahanja rukama, pa su Ivana i njezin plesni partner Marko Herceg kući otišli sa 21 bodom.

U zlatnu sredinu među novim natjecateljima smjestili su se pjevačica Sanja Doležal , glumac Zijad Gračić i glazbenik Hrvoje Rupčić . Svi su oni plesali engleski valcer, a i bodovno su vrlo slični – Sanja je s plesnim partnerom Hrvojem Kraševcem zaslužila 27 bodova, dok je Hrvoje osvojio bod manje plešući s Marijom Stošić, a prekaljeni Zijad nakon simpatične izvedbe s partnericom Tihanom Devčić morao se zadovoljiti s 25 bodova.

U prvoj emisiji, koju su kao i obično vodili Barbara Kolar i Duško Čurlić , doznalo se i da Hrvoje Rupčić ima i “nepravednu” prednost. Naime, uz standardne treninge, vođa grupe Cubismo ima i dodatne poduke kod kuće, gdje mu djevojka Zrinka Cvitešić , inače pobjednica u prvoj sezoni showa, daje savjete. Svoju veliku podršku glumica je pokazala i sinoć, kada je dečka bodrila u studiju.

FOTO: Pogledajte kako su plesali novi parovi

Linker
26. travanj 2024 00:42