NA BOLOVANJU

Mila Horvat odlazi s HRT-a iz zdravstvenih razloga

Kada je umjesto Mile uz Duška Ćurlića emisiju “Nedjeljom lagano” prošlog vikenda vodila Uršula Tolj svi su se zapitali što je s omiljenom sportskom novinarkom i voditeljicom.

Glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin-Jelenc potvrdila je da je Mila Horvat na bolovanju do daljnjega, dodala da joj žele brz oporavak i uputila molbu svima da poštuju njezinu privatnost, piše Jutarnji.hr.

Sportska novinarka je prije godinu dana tijekom sistematskog pregleda doznala da ima tumor na jednjaku. Operirana je u veljači 2013. u Beču, a liječenje je bilo naporno i bolno. Međutim, uspjela je sve pretrpjeti, a ono što joj se dogodilo prošlog proljeća shvatila je kao upozorenje:

– To je bilo jedno stvarno ružno, jako ružno razdoblje, sa svim komplikacijama, sa svime s čime se djelomično i sada moram nositi. Ali odgulila sam najgore i istovremeno sam strahovito sretna jer je potom kod mene nastupila preobrazba u svakom pogledu. Promijenila sam se kao osoba. Takve stvari vas jednostavno promijene – ispričala je Mila prije par mjeseci u novogodišnjem razgovoru za Studio Jutarnjeg lista, piše Jutarnji.hr.

Otkrila je tada i da više ne radi planove, već da samo uživa u stvarima koje joj čine zadovoljstvo. Ipak, dodala je, jedan plan ima: da ode na svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil.

Linker
24. travanj 2024 01:31