PLES SA ZVIJEZDAMA

Mila Horvat: Moje haljine više otkrivaju nego skrivaju

Za tjedan dana Mila Horvat odjenut će plesne cipele i u haljinici za cha-cha-cha izaći na podij i pokazati što je sve naučila na plesnim probama sa svojim partnerom Robertom Schubertom, s kojim se ove godine natječe u HTV-ovom spektaklu ‘Ples sa zvijezdama’. Novinarka i voditeljica na HTV-u priznaje da ima tremu uoči svog prvog nastupa pred milijunskim televizijskim auditorijem, no kaže i da ne strahuje od mogućih kritika stručnog ocjenjivačkog suda i to iz jednostavnog razloga – kako kaže, još se uvijek nije stopila s idejom da će uistinu nastupiti, pa o tome ni ne razmišlja.

Osim što svakodnevno vježba ples po nekoliko sati, Mila je isporbala i plesne haljine u kojima će nastupati.

– Moram priznati da sam bila u šoku kada sam ih odjenula, jer neke od tih kreacija više otkrivaju nego pokrivaju. Ali, srećom, sve te haljine fiksirane su na onim dijelovima na kojima to i moraju biti. Uz to, haljine su napravljene točno po mjeri svake plesačice, čvrsto su zategnute i malo je vjerojatno da će vas u nekom trenutku ta odjeća iznevjeriti – ispričala je Jutarnjem listu Mila Horvat te dodala kako se na plesne haljine s vremenom toliko navikla da se u njima osjeća ugodnije nego u svakodnevnoj odjeći.

Novinarka i voditeljica čudno se osjeća kao gošća showa jer je navikla na televiziji biti u ulozi domaćice, a sada bi trebala biti ‘nekakva zvijezda koja pleše pred kamerama’. Zbog showa bi, također, ponovno mogla postati meta tračeva, što Mila komentira samo sa: – Da, nisam dugo bila…

Linker
25. travanj 2024 18:25