Narodni radio
KRADLJIVICA SRCA

Mila Elegović: Ne pratim nogomet, ali volim gledati nogometaše

Poznata glumica i pjevačica gostovala je u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje je predstavila novu pjesmu Kradljivica srca, a otkrila je i da voli gledati nogometaše iako ne prati nogomet.

– Pogledala sam gole fotografije, ali mi je mama nekad davno savjetovala: ˝Dijete drago nikad ne komentiraj seks, politiku i religiju˝. Mislim da sam ovime sve rekla – izjavila je Mila Elegović.

Na predstavljanju nove pjesme Kradljivica srca kojom najavljuje svoj prvi album istoimenog naziva, Mila je morala otkriti taktiku kojom bi ukrala srce poznatim Hrvatima.

– Niki Kovaču bih ukrala srce smjerno i skromno, Ćiri Blaževiću veselo i opušteno, a Zdravku Mamiću direktno, ali malo otvoreno i možda malo razvratno – rekla je Mila koja bi, kako kaže, Emila Tedeschija zavela tajno, a Vedrana Ćorluku naivno.

Glumica će na Pulskom festivalu predstaviti film Zagreb Capuccino, u kojem po prvi put igra glavnu ulogu, a na ljeto će ići na turneju s predstavom Istina, u kojoj joj je partner Vedran Mlikota.

Nisam našla frajera s kojim ću provesti ljeto odgovorila je iskreno na pitanje slušatelja, a novu pjesmu Kradljivica srca posvetila je sebi i svim curama koje polude kad ljeti spakiraju kofere.

Pogledajte video!

Linker
25. travanj 2024 21:48