MUKOTRPAN POSAO

Michelle Williams u haljini koja se izrađivala 300 sati

Nominirana u kategoriji najbolje glumice za ulogu slavne dive u filmu ‘My Week With Marilyn’, za ovu veliku noć glumica Michelle Williams zasjala je na crvenom tepihu u haljini Louisa Vuittona s tzv. peplum strukom. I dok mnogi misle da se izraz ‘haljina rađena po mjeri’ odnosi na jednostavno uzimanje mjera osobe koja će je nositi, proces je puno kompliciraniji nego što se na prvu ruku čini. Izrada ove haljine trajala je čak 300 sati, a kreirala se u atelijeru u Parizu. Materijal od kojeg je napravljena su muslin i vrpce od organze, a glumica je priznala da nije bila sigurna koje je haljina boje dok je nije vidjela.

– Ispitivala sam koje je boje haljina, no jedino što su mi rekli bilo je da je u boji fuksije, a možda i u boji nara – izjavila je 31-godišnja glumica.

Na kraju, brend je službeno ovu boju nazvao ‘spaljena naranča’.

U svakom slučaju, glumica je zabljesnula u punom sjaju, a pažnju je plijenila i detaljima, poput mašnice na struku i ružičaste torbice koja je bila odličan kontrast haljini. Svoju kombinaciju upotpunila je vintage ogrlicom iz 19. stoljeća od 30 karata, koja je dizajn brenda Fred Leighton.

PROČITAJTE VIŠE: Najskuplji nakit na dodjeli Oscara

Linker
19. travanj 2024 04:16