NOVI PAR

Michelle Williams i Jason Segel - prijateljstvo preraslo u ljubav

Nedavno su se paparazzi razletjeli po Brooklynu ne bi li u romantičnoj šetnji uhvatili Michelle Williams (31) i njenog dugogodišnjeg prijatelja Jasona Segela (32). Glumica, koja je za ulogu Marilyn Monroe ove godine bila nominirana za Oscara, i njezin kolega, poznat po ulogama u američkoj filmskoj komediji “The Muppets” i TV serijalu “Kako sam upoznao vašu majku”, držali su se pod ruku i blistali od sreće.

Nakon večere u talijanskom restoranu Frenkies Sputino, šećući s noge na nogu, polako su se vratili u stan Michelle Williams. Glumica se smijala, a vrlo dobro raspoložen bio je i njezin pratitelj. Paparazzi su ih snimili, ali i nastavili “stražariti” pred vratima. Ujutro su, pak, “uhvatili” Segela kako izlazi iz stana sa sedmogodišnjom Matildom Rose, kćeri Michelle Williams iz veze s preminulim australskim glumcem Heathom Ledgerom, a potom i kako se zabavljaju dok djevojčica vozi romobil. A nije im promaknulo ni da je zaljubljeni glumac na stražnjoj strani svog mobitela stavio slike svoje drage, uz poruku “Volim te”.

Da se nešto važno događa u privatnom životu Jasona Segela, postalo je jasno početkom godine, kad je glumac svojim prijateljima na twitteru poslao poruku: “Pitanje je isključivo hipotetsko, ali jako sam znatiželjan i mnogo bi mi značili vaši iskreni odgovori: biste li bili sretni da se zaljubim?”. Takvo što nije pitao prije negoli se upustio u vezu s glumicama Lindom Cardellini, Chloe Sevigny, Michelle Ryan te prije tri godine s Lindsay Lohan.

Glumica koja je ostavila Ledgera godinu dana prije nego što je u siječnju 2008. pronađen mrtav u svom stanu na Manhattanu, u međuvremenu je godinu dana bila u vezi s redateljem Spikeom Jonzeom, a neko vrijeme i s filmskim producentom Caryjem Fukunagom. Ali dosad nije pronašla muškarca koji bi u životu njezine jedinice mogao preuzeti očinsku ulogu.

Sudeći po prisnosti koju je sedmogodišnja Matilda Rose pokazivala prema Jasonu Segelu dok se vozikala romobilom ispred kuće u Brooklynu, možda bi on mogao biti taj. Jedini je problem što je predaleko. Naime, glumac i dalje živi u svojoj vili u Los Angelesu i samo vikendima dolazi u New York da bi se vidio s Michelle. Međutim, prijatelji novog para otkrivaju da kuju planove o zajedničkoj budućnosti i nipošto ne žele održavati vezu na daljinu. Što znači da će se jedno od njih morati preseliti.

Kruno Petrinović

Linker
15. travanj 2024 05:27