PROVOKATIVNA DAMA

Michelle Obama potrošila 50 000 dolara na donje rublje

Novi izlet američke prve dame vjerojatno je šokirao njene kritičare koji joj i inače zamjeraju da previše troši na dizajnersku garderobu. Ovoga puta Michelle Obama (48) poharala je prodavaonicu luksuznog donjeg rublja, Agent Provocateur, u kojoj je navodno potrošila 50 000 dolara. Društvo joj je pravila katarska kraljica Sheikha Mozah (52), a u vrijeme njihovog shoppinga zatvorio se cijeli jedan dio Avenije Madison.

Njihova kupnja pridonijela je rastu prodaje od 12,5% u korist spomenutog britanskog brenda u kojem jedna spavaćica od francuske čiške košta gotovo 2 000 dolara, a ručno rađeni korzet od čipke otrpilike 1 500 dolara. Brend je poznat po rublju koje odiše vintage holivudskim glamurom, a 1994. osvnovao ga je sin Vivienne Westwood , Joseph Corré , sa svojom bivšom ženom Serenom Rees, te su ga prodali 2007. nakon razvoda. Sadašnji izvršni vlasnik Gary Hogarth pomno čuva listu ekskluzivnih klijenata, ali priznaje da brend privlači brojna ‘neočekivana poznata imena’ – pogotovo u SAD-u, gdje je nadmašila prešla onu u VB.

U posljednjih nekoliko mjeseci u prodavaonicama Agent Provocateura viđene su Beyonce i Christina Aguilera , a sasvim sigurno će nakon shopping groznice prve dame provokativne krpice privući nove mušterije.

– Glamur koji ima Agent Provocateur je stvarno moćan – on je luksuzne kvalitete, što znači da se ljudi osjećaju posebno, čak i kada kupe samo par gaćica – kaže Hogarth.

PROČITAJTE VIŠE: Joe Corré: Nosim samo ono što kreira moja mama, Vivienne Westwood

Linker
25. travanj 2024 14:28