Sipa/Cropix
NITKO NIJE ZNAO

Michael J. Fox: Šokiran sam viješću da je Robin imao Parkinsonovu bolest

Nakon što je supruga pokojnog glumca ottkrila da je Robinu Williamsu prije njegove tragične smrti dijagnosticirana Parkinskonova bolest oglasio se i glumac Michael J. Fox (53), koji se s tom bolešću bori od 1991.

– Šokiran sam viješću da je Robin imao Parkinsonovu bolest – oglasio se Michael na društvenoj mreži dodavši da nedavne donacije pokojnog gluimca Fondaciji za borbu protiv Parkinsona koju on vodi sada imaju malo drugačije značenje.

Susan Schneider, supruga glumca i komičara koji si je život oduzeo 11. kolovoza objesivši se u svom domu u Kaliforniji u svom najnovijem pripoćenju medijima priznala je kako je glumac bio u ranom stadiju Parkinsonove bolesti.

Treća supruga legendarnog komičara s kojom je bio u braku od 2011. kazala je i kako ja Robina dijagnoza strašno pogodila te ju nije bio spreman podijeliti s javnošću. Susan je dodala kako se njen pokojni suprug uspio riješti ovisnosti o drogama i alkoholu, ali da ga je spoznaja da boluje od Parkinsona, zajedno s depresijom i anksioznošću, jednostavno dotukla.

Spekulacije da je pokojni glumac imao financijskih problema i da su oni bili okidač za njegov tragičan odlazak su odbačene, izgleda je to ipak bila bolest s kojom se, nakon svih životnih bitki, više nije imao snage suočiti.

Linker
19. travanj 2024 07:03