Splash
BRAK JE DVOSMJERNA ULICA

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones: Jači smo nego ikad!

Rak grla, bipolaran poremećaj, brojne poslovne obaveze, stres i nedostatak komunikacije rezultirali su kratkim razdvajanjem 2013. godine nakon kojeg je uslijedila velika pomirdba.

Gostujući u The Ellen DeGeneres Showu, Michael Douglas (70) otkrio je kako kako ponovno vraćenje supruzi nije bilo lako i zahtjevalo je veliki trud s obje strane.

Catherine Zeta-Jones (45) trudila se biti uz supruga tijekom njegovog oporavka, međutim u jednom trenutku i njoj je bilo teško održati ravnotežu pa su se odlučili na pauzu koja im je mnogo značila.

– Svaki brak ili veza je dvosmjerna ulica. Svaki par ima poteškoća u odnosu i jedina razlika je što su poznate osobe pod povećalom javnosti pa je samim time sve znatno teže – izjavio je slavni glumac koji se u međuvremenu oporavio od raka grla, a Catherine i dalje radi na svom bipolarnom poremećaju.

– Govorim i u njeno ime kada kažem da smo jači nego ikad – ponosno je zaključio Michael i zahvalio se Ellen koja ga je podsjetila da uskoro slavi 15. godišnjicu braka, s obzirom da je on bio uvjeren kako je u pitanju 14. godišnjica.

Linker
17. travanj 2024 15:27