USKORO SLAVLJE

Mia izmamila osmijeh mami Ivi Majoli

Posljednjih dana Iva Majoli nema puno razloga za smijeh. Njezin suprug, 29-godišnji poduzetnik Stipe Marić, iselio se iz njihovog stana na Trgu bana Josipa Jelačića, a, iako 32-godišnja bivša tenisačica to nije javno priznala, sve je očitije da njihov brak neće opstati.

Zbog toga Iva još više cijeni bezbrižne trenutke provedene s kćerkom Mijom, koja joj jedina može izmamiti osmijeh na lice. Vidjelo se to i prošloga tjedna, kada je, unatoč prohladnom vremenu, mama izvela svoju kćer u šetnju, a zajedno s njima bio je i djed Stanko. Tko zna, možda je dobro raspoloženje bio potaknut i razgovorom o pripremama za skorašnji Mijin treći rođendan, koji će mamina mezimica proslaviti 31. listopada. A najdraži poklon Miji će biti zajedničko veselje s tatom i mamom.

Iva Majoli i Stipe Marić vjenčali su 9. rujna 2006. u zagrebačkoj Crkvi svetog Marka. Spektakularna svadba za 370 uzvanika održana je na Cmroku, a mladenka, tada u osmom mjesecu trudnoće, blistala je u bijeloj vjenčanici talijanske modne kuće Aimee. Mjesec i pol dana nakon vjenčanja, Iva i Stipe postali su roditelji djevojčice Mije.

Linker
19. travanj 2024 19:41