TALAČKA KRIZA

Mia Begović: Svjesna sam da je naša veza bila iz interesa

Kraj boravka u Kostariki donio je neočekivane promjene za glumicu Miju Begović (48), koju je suprug Željko Žnidarić (62) doslovce izbacio iz zajedničkog stana u Masarykovoj ulici u Zagrebu. U novom broju Glorije od 1. ožujka pročitajte kako su se južnoameričke džungle Mia i kćerka Maja Lena vratile u asfaltnu džunglu u Zagrebu.

U velikom tekstu možete pročitati sve:

O STVARNOM SUŽIVOTU – Svjesna sam da je naša veza bila iz interesa. Trebala sam mu da se izvuče iz svega što je dosad napravio. Sada se pitam koga sam to u medijima branila, uz koga stajala. Žalosno, ali stajala sam uz čovjeka koji sa mnom nije želio dijete. To mi je teško priznati i samoj sebi, ali istina je. A mislila sam da me voli.

O KAMPIRANJU PRED STANOM Tijekom opsade stana u Masarykovoj Mia Begović ozlijedila je nogu, no nije htjela otići u bolnicu, pa je morala intervenirati hitna pomoć i liječnici su joj na hodniku stavili longetu. Susjedi je nisu tužili za remećenje javnog reda i mira, štoviše, pomagali su joj da istraje u nesvakidašnjem prosvjedu.

O NJEGOVOJ STRANI – Crveni tepih mi je uništio život i ne želim da se od mog života radi sapunica. Ne želim rat s njom i nisam siledžija koji je nezaštićenu ženu ostavio na cesti. Ne bih se drugi put ni ženio da sam znao da ću se rastati. Prema Miji sam uvijek bio gospodin, dao sam joj više nego bilo tko drugi. Ali mi se sada već sve lagano smučilo – kazao je Željko Žnidarić.

Snježana Dragojević Harapin

Snimila Maja Jurović

Cijeli tekst o Miji Begović i Željku Žnidariću i njihovom razlazu pročitajte u tiskanom izdanju tjednika Glorie (br. 895) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
18. travanj 2024 08:33