BOLNO SVJEDOČANSTVO

Mia Begović otkrila detalje o prijetnjama, nevjeri i abortusu

Borba glumice Mije Begović (48) i njenog bivšeg supruga Željka Žnidarića (62) oko vlasništva nad stanom u Masarykovoj ulici nastavljena je glumičinim intervjuom za emisiju Red Carpet . U potresnoj ispovijedi Mia je izjavila kako ne misli da je boravkom na stubištu osramotila svoju obitelj te da medijski cirkus nije željela, već je samo htjela vratiti svoj posjed i osobne stvari.

– Ovo što ja radim isključivo je pravna borba. Dakle vraćanje u vlasništvo. Nevjerojatno je da čovjek koji je obavijestio sve medije da posjeduje moje osobne stvari šeta uokolo. On je lopov. Znala sam da voli biti u novinama, ali nisam znala da voli toliko. Uvjerena sam da će mu jednoga dana biti žao zbog ovoga. Nadam se. Nije se nadao da ću biti tako hrabra.

Kada je novinar Vedran Strukar pobrojao vlasništvo koje joj drži bivši suprug, 8 bundi, 112 haljina, gaćice, donji veš i seksualne igračke, Mia je komentirala:

– Toliko o njemu, ne o meni. Ne bih pričala o svome donjem vešu. Željko sutra može iznijeti da su bili i leševi u stanu… Bilo je nešto bundi, kupio mi je neke i bivši muž, a ja i radim već 30 godina. Ove druge stvari, o kojima mi je neugodno govoriti, njegovo su osobno vlasništvo i za njih ćete morati pitati njega. To su pokloni njegovih prijatelja.

Glumica je otkrila i kako joj je Žnidarić prijetio dok se s prijateljicama odmarala na Mrežnici, u kući nad kojom imaju podijeljeno vlasništvo, ali Mia tvrdi kako na nju u cijelosti polaže pravo zbog Žnidarićevih dugova.

– Na Mrežnici, u kući koju imam pravo koristiti dok mi ne vrati novce, posljednji smo put razgovarali. On je tamo došao dok sam bila s prijateljicama i prijetio mi, pa su susjedi pozvali policiju. Došao je iako sam ga molila da ne dođe, bio je dosta agresivan. no nisam ga ja prijavila.

Na tapetu su bili i navodni Žnidarićevi preljubi.

– Nevjera nije ono što boli. Ona se nikada ne dogodi sama po sebi, radi larpurlartizma, njoj uvijek nešto prethodi. Ja nikada nisam ustanovila da me muž varao, premda je bilo nekih naznaka. Evo, vidjela sam sliku Stefany Hohnjec. Viđen je s njom, ali i ja sam viđana s mnogima kako pijem kavu. Bilo mi je lakše ne misliti o tome. Ne zanima me njegov privatni život. Zanima me samo da je provalio u moj privatni posjed i da drži moje osobne stvari i neke navodno moje osobne stvari.

Strukar je Miju upoznao s glasinama da su Žnidarić i Hohnjec ovoga vikenda otišli do vikendice na Mrežnici.

– Ne znam. Preznojavam se otkad ste mi to rekli prije emisije. Zamolila sam susjede da pođu i provjere. Ne znam s kim je. Dovoljno je da je on unutra. U stanu je imao i ključ na kojem piše “Mrežnica”, pa mu za vikendicu nije čak trebala ni provala.

Naposljetku je Mia Begović otkrila i bolni detalj iz propalog braka sa Žnidarićem.

– Ja sam htjela dijete s njim. Zato sam i ušla u brak. Mi smo svoju jedinu bebu izgubili 2001. u 4. mjesecu i to on dobro zna. Zato je bolno i nedostojno što negira da smo se poznavali prije 2003. Ja imam izjavu liječnika koji je te večeri u Petrovoj bolnici morao intervenirati. Nakon toga dana više nisam mogla zanijeti – završila je, na rubu suza, Mia Begović.

Originalni video pogledajte na Dnevnik.hr

Linker
18. travanj 2024 03:23