PROTIV GLASINA

Mia Begović: Laž je da sam prepustila svoj stan

Glumica Mia Begović (49) komentirala je vijest o navodnoj nagodbi s bivšim suprugom Željkom Žnidarićem (62) oko stana u Masarykovoj ulici, na koji je svoje pravo pokušala fizički obraniti krajem veljače. Mediji su, naime, prenijeli kako je Mia stan u središtu Zagreba, ispred čijih je ulaznih vrata provela tri dana, odlučila prepustiti Žnidariću.

– Oko cijele situacije nema nikakvih pomaka. To je izmišljena priča u kojoj nema nimalo istine. Nema nagodbe, jedina nagodba je da šutimo za novine. Nema dakle nikakve nagodbe, kao ni mog komentara. To su bezočne laži i ja sam zgrožena nivoom na koji je taj medij otišao. Tužit ću ih jer se tome mora stati na kraj. Kao što znate, nikakav spisak stvari koje potražujem nije se nigdje pojavio – izjavila je Mia Begović.

Glumica usprkos silnom stresu i velikom medijskom odjeku nije ni najmanje požalila što je “logorovanjem” pred vratima četverosobnog stana , koji smatra bračnom stečevinom, pokušala zaštititi ono što joj pripada.

– Uvijek bih to ponovila. Kad vam netko nešto otme to je izrazito stresno, ali razumljivo je da ćete se braniti. Nećete zbog medijskog pritiska odustati od nečega što je vaše. Ne možete odustati od onoga što ste stvarali 25 godina. I kad su mi se događali gubici dragih osoba išlo se na mene, tako da je ovo ništa prema tome. S medijskim napadim na mene šalje se poruka da se ne treba boriti za svoje i odbacuje se činjenica da je netko jednostavno provalio i ukrao tuđu imovinu. No, ne volim se predstavljati kao žrtva jer danas ima ljudi kojima je mnogo gore nego meni, koji su egzistencijalno ugroženi. Sramotno je stoga na ovaj se način nabacivati lažima o mojim privatnim problemima – ogorčena je glumica.

Mia se trenutno na malim ekranima nadmeće u popularnom zbiljokazu “Survivor”, nakon čijeg je iscrpljujućeg snimanja na Kostariki i otpočela njezina imovinska i životna drama.

– Ne stignem baš gledati “Survivor”. Maju Lenu to više zanima. Nisam stigla pogledati ni velik broj svojih serija. Obično ih snimim pa pohranim za neko kasnije gledanje – iskrena je glumica.

Komentare svojih nastupa prati, ali se oko njih ne uzbuđuje.

– Čovjek na njih nema utjecaja. Ima ih raznih – nekome se sviđa, a nekome ne. Na forumima, primijetili ste, imam sjajne komentare. Osim toga, Survivor treba pogledati do kraja, tek tada sve izlazi na vidjelo – otkrila je Mia Begović.

Linker
18. travanj 2024 07:19